01 421 01 70  
pon-pet od 9.00 do 17.00 ure

Renew & Refurbish

Renew & Refurbish program:

Eden najpogostejših je ta, da se proizvajalcem računalniške opreme vse pogosteje dogaja, da prodajna akcija ne doseže željenih in planiranih količin, kot tudi, da so določena naročila preklicana s strani distributerjev, medtem ko so izdelki že na poti iz tovarne. Enkrat, ko produkt zapusti tovarno se ne more vrniti nazaj, zato k nam izdelki iz tega naslova pridejo v originalnih in neodprtih embalažah. Ti produkti spadajo v Refurbish A kategrijo - AS NEW.

Ravno tako se v "Renew & Refurbish" program uvrščajo vsi produkti, ki so višek proizvodnje, kot tudi produkti, katerim so med transportom poškodovali samo embalaže. Ti produkti pridejo v ekoloških embalažah proizvajalcev z originalnimi zapečatenimi in neodprtimi embalažami in sicer vse od trenutka, ko produkt zapusti proizvajačevo skladišče do trenutka, ko pride do vas. Ti produkti spadajo v Refurbished A kategorijo - AS NEW. V kolikor se odločite za gravuro slovenskega nabora znakov bo embalaža prenosnika odprta za potrebe graviranja.

V "Renew & Refurbish" programu so zelo redko tudi produkti, ki so v trgovinah bili na policah kot razstavni eksponat in produkti, ki so bili DOA (dead on arrival). Vsi produkti iz tega naslova so bili vrnjeni direktno nazaj v tovarno in od tam odposlani v popolnoma enakem stanju kot so odposlani vsi ostali novi produkti. Tudi ti se prepakirajo in po nabavni vrednosti pošljejo v prodajo distributerjem za  "Renew & Refurbish" program, v zapečatenih ekoloških in s strani proizvajalca določenih embalažah. Ti produkti spadajo v B kategorijo. Pri Refurbished B kategoriji vendor izjemoma dopušča kakšno kozmetično napako. 

Zakaj kupiti refurbished ASUS, HP, LENOVO pri nas?

največja izbira prenosnikov in tablic na trgu,
najboljši nakup (price performance),
originalna kakovost s strani ASUS, HP in LENOVO,
servisna podpora na uradnih servisih,
možnost podaljšanja garancije do pet let,
zmanjšanje proračuna za IT tehnologijo in enaka kakovost hkrati,

 

Pozivamo vas, da pristopite k ustvarjanju prijaznejšega informacijskega okolja v Sloveniji, saj vas poslovanje z nami na "Refurbish in Renew" programu uvršča med ekološko osveščene partnerje!